Атанас Георгиев Атанас Георгиев сео

Онлайн платформа за фриленсъриЗдравейте,Фирмата ни разработва онлайн платформа за фриленсъри в множество области - физически и юридически лица. Всеки регистрирал се потребител ще има възможност да публикува обява със съответните професионални дейности, които е съгласен да извърши срещу избрана от него цена.С оглед гарантиране на коректни взаимотношение в рамките на платформата, всеки купувач на дадена услуга депозира стойноста на избраната от него услуга по банковата сметката на нашата фирма, или по paypal и след като услугата е извършена коректно и двете страни са доволни - сумата бива отпускана по сметката на изпълнителя, след отдържане на 20% комисионна в наша полза.

Платформата предполага стотици продажби месечно на стойност от 10лв до 5000лв.Дайте съвет как е необходимо да бъде организирано счетоводството при подобен тип дейност - множество поръчки на сравнително ниска стойност, често между физически лица. Благодаря на всеки отзовал се!


Отговори

 • Здравейте,

  Тъй като организирането на счетоводната дейност, освен че трябва да отговаря на нормативни актове тя следва да се съобрази и с управленските нужди на собствениците и/или управителите. В много случай в по-голяма степен, отколкото те самите могат да си представят в самото начало. Поради тази причина организирането и планирането на дейностите изисква детайлно запознаване с нуждите, целите и перспективите, които се откриват във времето, евентуалните казуси, които биха възникнали и начини за тяхното разрешаване. Затова не бихме се ангажирали да Ви посъветваме на база изказаното в платформата, но бихме се радвали да имаме възможност да се запознаем детайлно с Вашия модел и представи, след което да можем информирано да Ви съдействаме в тяхното реализиране.

  На следния линк може да се запознаете в по-голяма степен относно това кои сме ние и с какво бихме могли да Ви помогнем:

  https://bulmar.com/bg/uslugi/centralen-ofis/schetovodni-uslugi

  Или на тел.:08 7907 8889
  Не се колебайте да посетите и останалите наши сайтове.

  Поздрави,
  Тодор Тодоров
 • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

-->