Tanya Dimitrova Tanya Dimitrova Kreston BulMar счетоводител

Водене на счетоводство на квартален хранителен магазинЗдравейте,

баща ми има малък квартален хранителен магазин и понеже съм безработна и съм учила счетоводство дълги години, интересувам се дали мога аз да водя счетоводството ни сама. Нямам никакъв опит като счетоводител, само месец стаж. Не знам от къде да започна и дали мога да се справя. Докато бях на стаж разбрах, че всеки месец се пускат декларации по обр. 1 към НАП, но там ползваха електронен подпис. Аз трябва ли да си направя? Те работеха с Микроинвест Делта и аз инсталирах безплатната версия, за да се запозная поне малко със счетоводен софтуер. Ако ми дадете съвет и някаква насока ще съм много благодарна!

Благодаря предварително за отделеното време!Отговори

 • Здравейте,

  При положение, че не се чувствате достатъчно добре подготвена да носите отговорността за счетоводната отчетност, бих Ви посъветвала да придобиете повече квалификация. Ако имате желание бихте могли да вземете и участие в нашата стажантска програма, където ще можете да задавате всичките си въпроси съвсем свободно на опитни и умеещи счетоводители. Програмата е изключително интензивна и за 1 месец ще успеете да придобиете знанията, които са Ви необходими.

  Ето и линк за повече информация - http://bulmarcollege.com/

  Сигурна съм, че това би било полезно за Вас.

  Поздрави,
  Станислава Бъзовска
  • 07 Oct 2014 14:22
  • Tanya Dimitrova (Потребител)
  • Компания: Kreston BulMar
  • 0
  много благодаря, наистина добра организация, не бях обърнала внимание, че предлагате и стажантска програма, но за жалост само в София, доколкото разбрах
 • Да, към момента е само в София.

  Поздрави,
  Станислава
 • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

-->