Георги Димитров

Управляващ съдружник "Обработка на заплати" в Kreston BulMar

Георги Димитров е завършил специалност „Финанси“, степен бакалавър, във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в гр. Пловдив. Присъединява към екипа на Kreston BulMar през 2003 г. като ТРЗ специалист, а от 2010 г. е управляващ съдружник „Обработка на заплати“.

Професионалният му опит е свързан с абонаментно обслужване по обработка на заплати на малки, средни и големи предприятия от различни индустрии – в т.ч. големи търговски вериги, производствени предприятия, вътрешна и международна онлайн търговията и други. Експерт е в областта на трудовото и осигурително законодателство – в т.ч. на КТ, КСО, ЗДДФЛ, ЗЗО, Европейски регламент за социална сигурност и Спогодби за социална сигурност между България и други страни извън ЕС.

Има огромен опит с обслужването на подразделения на международни компании в България, което е свързано с изготвянето на специфични отчети за разходите за възнаграждения и осигурителни вноски към чуждестранните собственици на компаниите.

Всеки месец е лектор в Счетоводна академия „БулМар“ – едно от най-добрите места за практическо обучение на счетоводители и ТРЗ специалисти.

Георги Димитров е главен редактор и съавтор на единствения по рода си учебник „Практически заплати и  осигуряване“, съставян от Крестън БулМар. Автор е на уроци по ТРЗ и осигуряване в ежегодното издание на учебника „Практическо счетоводство и данъци“, съставян от Крестън БулМар, както и на статии и становища за професионалния портал БАЛАНС.bg.

Един от отговорните редактори е в БАЛАНС.bg, като отговаря за секциите КСО и КТ – с оглед към всяка една разпоредба да има нужните, но не повече ресурси (статии, становища, примери, указания на НАП или съдебна практика), за да може да се взима бързо и правилно професионално решение по всеки един възможен данъчен или счетоводен казус.

Постоянен лектор e на професионални семинари в областта на ТРЗ и осигуряването.

Водещ редактор е на една от работните групи за селекция, оценка, редакция и одобряване за публикуване в БАЛАНС.bg на професионални статии, становища и уроци.

Материали на Георги Димитров

филтър по вид:
абонамент