Виктория Йотова

Директор "Счетоводно обслужване" в Kreston BulMar

Виктория Йотова има бакалавърска степен по специалност „Счетоводство и контрол“ и магистърска – „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия“ от Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. От 2019 г. е директор „Счетоводно обслужване“ в Kreston BulMar.

Професионалният ѝ опит е свързан със счетоводното обслужване на малки и средни предприятия от различни индустрии – в т.ч. търговски вериги, търговия на едро, вътрешна и международна онлайн търговия, туризъм и други. Експерт е в областта на ЗДДС, ЗКПО, Националните и Международните счетоводни стандарти.

Всяка седмица е лектор в Счетоводна академия „БулМар“ – едно от най-добрите места за практическо обучение на счетоводители.

Автор е на статии и становища за професионалния портал по данъци и счетоводство БАЛАНС.bg.

Постоянен лектор е на професионални семинари в областта на данъците и счетоводството.

Виктория Йотова е един от отговорните редактори в портала БАЛАНС.bg, като отговаря за секциите ЗДДС, ЗКПО и МСС – с оглед към всяка една разпоредба да има нужните, но не повече ресурси (статии, становища, примери, указания на НАП или съдебна практика), за да може да се взима бързо и правилно професионално решение по всеки един възможен данъчен или счетоводен казус.

Материали на Виктория Йотова

филтър по вид:
абонамент